Belépés

Ajánlott oldalak

Szervezeti tagság

Ma 2024. July 23., Tuesday, Lenke napja van.
User Rating:  / 1
PoorBest 

 Tisztelt Partnerünk!

 

A Magyar Kommunikációs Szövetség (www.kommszov.hu) 110 hazai tulajdonú hírközlési mikro-, kis- és közepes vállalkozás 1994 óta működő egyesülete, melyek több ezer településen nyújtanak összesen 777 ezer internet, kábeltévé, illetve telefon szolgáltatást (RGU). Az elmúlt években kiléptek és ma már nem tagjai Szövetségünknek a külföldi érdekeltségű hátterű nagy szolgáltatók.

 

A Magyar Kommunikációs Szövetség Felhívást tesz közzé, az illegális IPTV szolgáltatás elleni küzdelemre.

 

Kérjük Önöket is, hogy kezdeményezésünkhöz mellé állni szíveskedjenek és lehetőséghez mérten a saját Média eszközeiken, felületeiken keresztül közzé tenni szíveskedjenek felhívásunkat, illetve azt a tényt, hogy a Felhasználók NE használjanak NEM legális Média és Tartalom szolgáltatásokat!

 

Mint arról már hírt adtunk, az idei őszi közgyűlésünkhöz kapcsolódó rendezvényünket az MKSZ (Magyar Kommunikációs Szövetség) az MKHSZ-szel (Magyar Kábeltelevíziós és Hírközlési Szövetséggel) közösen szervezzük 2022. október 9-10-én Gyulán az Erkel Hotelben**** kiállítással egybekötött szakmai konferenciát, amelyre a kábelszolgáltatók mellett a WISP (vezeték nélküli internet) szolgáltatókat és a hírközlési szakma valamennyi Partnerét ez úton tisztelettel és szeretettel meghívjuk és várjuk!

 

Kérjük Önt, hogy támogassa részvételével, illetve pártoló és rendes tagjaink közé belépéssel Szervezetünket, hogy közösen tudjuk képviselni és öregbíteni a Magyar Távközlési és Média piac hazai szereplőinek érdekeit.

 

Kérjük, hogy látogassa meg honlapunkat és a kitöltött jelentkezési lapot - különösen előadás vagy kiállítás igénylése esetén - mielőbb, de legkésőbb 2022. szeptember 12-ig szíveskedjenek visszajuttatni az MKSZ-MKHSZ: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. email címére!

 

Egyéb információért keressék bizalommal Kéry Ferenc Elnök urat az alábbi mail címen:

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

Kiemelt Partnerek

Pártoló tagok