Belépés

Ajánlott oldalak

Szervezeti tagság

Ma 2024. július 23., kedd, Lenke napja van.
Olvasóink értékelése:  / 3
ElégtelenKitűnő 

MKSZ Közgyűlés és Szakmai Konferencia

 

Tisztelt Partnereink!

Örömmel adjuk közre, hogy az idén 2024. május 12-13-án Keszthelyen a Hotel Helikonban****superior tartjuk szokásos tavaszi közgyűlésünket és kiállítással egybekötött szakmai konferenciánkat, amelyre az MKHSZ tagok mellett a vezeték nélküli internet szolgáltatókat, és a hírközlési szakma valamennyi Partnerét ez úton tisztelettel és szeretettel meghívjuk és várjuk!

A rendezvény kihagyhatatlan esemény a vezetékes és vezeték nélküli hírközlés, műsorterjesztés és internet szolgáltatás hazai piaci szereplői számára, ahol egyrészt bemutatjuk a szakma előtt álló kihívásokat, másrészt a szolgáltatók a kiállító, illetve előadó partnereiktől tájékozódhatnak a szakma újdonságairól, és nem utolsó sorban az esti beszélgetéseken kiváló alkalom nyílik a networkingre is.

Május 12-én vasárnap délután a szövetség saját programja szerint a tagok és pártoló tagok számára zártkörű tanácskozást tartunk. Ezt követően a rendezvény új eleme lesz a szövetség alapításának 30. évfordulójának megünneplése és egy hozzá kapcsolódó retrospektív kiállítás a kábeltévés és vezeték nélküli hírközlés hőskorának relikviáiból. Továbbra is kérjük, hogy aki rendelkezik ilyen, a külön felhívásunk szerinti eszközökkel, jelezze nekünk. Szeretettel várunk mindenkit már erre az eseményre is!

Május 13-án hétfőn egész nap kerül sor a szakmai előadásokra, kerekasztal beszélgetésekre, mellyel párhuzamosan a szokásos szakmai kiállítás megtekintésére lesz mód.

A még szervezés alatt álló, tervezett konferencia témák közül a legfontosabbak:

  • -  HírKözmű: kötelező az igénybe vétele, és kötelező az év végéig a meglevő hálózatok legalább 20 %-ának dokumentációját az előírt formátumban digitalizálva az NMHH rendelkezésére bocsátani. Ugyanakkor még mindig bizonytalan, hogy a szolgáltatók saját maguk, vagy tervezőik illetve a feladatra ajánlkozó vállalkozók képesek-e ezt megfelelő költségszinten végrehajtani? Az érintettek részvételével megvitatjuk, hol tart most ez a folyamat.
  • Kiberbiztonság: hol tart a konkrét kötelezettségeket megállapító jogalkotás, és tekintettel lesznek-e a kkv-kra?
  • -WRC-23: milyen frekvencia lehetőségeket kapott a WIFI? Mi lesz a földi sugárzás frekvenciáival?
  • -Digitális Állampolgárság Program: mi a célja ennek a programnak? Milyen kötelezettség és lehetőség várható a hírközlési szolgáltatók számára?
  • -Illegális műsorterjesztés: milyen ügyekben és hogyan végzi a nyomozást a NAV? Vannak-e hátráltató körülmények? Lehetne-e támogatóbb a jogi környezet?
  • -Média Kerekasztal: hogyan alakult a műsorszolgáltatási és -terjesztési piac? A nemlineáris tévézés veszély vagy lehetőség?
  • - Technológiai Kerekasztal: melyek az aktuális trendek, technológiai újdonságok?

A hétfő esti tombola sem marad el!

Megköszönve rendezvényeink támogatóinak az eddigi önzetlen szponzorálást, az idén is tisztelettel kérjük és várjuk szíves támogatásukat a rendezvény programjaihoz és színvonalának emeléséhez. Az eddigi nagy sikerre tekintettel tombola díjfelajánlásokat is örömmel fogadunk!

Kérjük, hogy a kiállítási vagy előadási részvételi, illetve támogatási szándékukat mielőbb szíveskedjenek jelezni, mivel e rendszeresen szűk keresztmetszetnek bizonyuló, korlátozott lehetőségeket - azonos helyzetben a Pártoló Tagok előnyben részesítése mellett - a jelentkezési sorrend szerint tudjuk elfogadni.

A rendezvény jelenleg még egyeztetés alatt levő tervezett programját mellékeljük.

A rendezvényre a jelentkezéseket – a könnyebb kezelhetőség érdekében - digitális űrlapok formájában kérjük elküldeni, aminek az elérési linkjei a következők:

Részvételi jelentkezési lap (szállás/ellátás):

https://forms.gle/LHsGLcVwKnFtttjb8

Kiállítási / előadási / támogatási lehetőségek:

https://forms.gle/3Y2UqdxkLGkwWTgh7

FIGYELEM! Csak a fenti linken keresztül leadott jelentkezést áll módunkban elfogadni!

Kérjük, hogy a linken megjelenő jelentkezési űrlapokat szíveskedjenek értelemszerűen kitölteni és legkésőbb 2024. április 20-ig (a kiállítási illetve előadási jelentkezéseket a lehető leghamarabb!) elküldeni. Amennyiben a későbbiekben bármelyik jelentkezésen valamilyen változtatásra lenne szükség, azt a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.emailcímre küldött emailben kérjük jelezni.

Bármely további kérdés esetén felvilágosítással állunk szíves rendelkezésükre a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen vagy a +36 30 928-2737 telefonszámon.

Bízunk benne, hogy a szokásos maga fokú szakmaiság, valamint a jó hangulat (és a tombola) az idén sem fog elmaradni, és minden kedves Pártoló Tagunkkal és Partnerünkkel találkozhatunk a rendezvényen!

Üdvözlettel: Kéry Ferenc

Rendezvények

Kiemelt Partnerek

Pártoló tagok