Belépés

Ajánlott oldalak

Szervezeti tagság

Ma 2024. február 21., szerda, Eleonóra és Zelmira napja van.
Olvasóink értékelése:  / 3
ElégtelenKitűnő 

MKSZ Közgyűlés és Szakmai Konferencia

 

Tisztelt Partnereink!

Örömmel adjuk közre, hogy az idén 2023. október 15-16-án Keszthelyen a Hotel Helikonban****superior tartjuk szokásos őszi közgyűlésünket és kiállítással egybekötött szakmai konferenciánkat, amelyre az MKHSZ tagok mellett a vezeték nélküli internet szolgáltatókat, és a hírközlési szakma valamennyi Partnerét ez úton tisztelettel és szeretettel meghívjuk és várjuk!

A rendezvény kihagyhatatlan esemény a vezetékes és vezeték nélküli hírközlés, műsorterjesztés és internet szolgáltatás hazai piaci szereplői számára, ahol egyrészt bemutatjuk a szakma előtt álló kihívásokat, másrészt a szolgáltatók a kiállító, illetve előadó partnereiktől tájékozódhatnak a szakma újdonságairól, és nem utolsó sorban az esti beszélgetéseken kiváló alkalom nyílik a networkingre is.

A rendezvény tervezett programstruktúráját mellékeljük.

Ízelítőül a már szervezés alatt álló konferencia témák közül néhányat felsorolunk:

  • - Hírközléspolitikai aktualitások: Bancsics Ferenc miniszterelnöki főtanácsadó úr osztja meg velünk gondolatait
  • - HírKözmű: immár kötelező az igénybe vétele, és kötelező az év végéig a meglevő hálózatok legalább 10 %-ának dokumentációját a HírKözmű formátuma szerinti formátumban digitalizálva az NMHH rendelkezésére bocsátani. Ugyanakkor nem látszik, hogy a szolgáltatók saját maguk, vagy tervezőik illetve a feladatra ajánlkozó vállalkozók képesek-e ezt megfelelő költségszinten végrehajtani? Az érintettek részvételével megvitatjuk, hol tart most ez a folyamat.
  • -   IFKA: ez az állami szervezet milyen segítséget, milyen támogatási lehetőségeket kínál a hazai vállalkozásoknak?
  • -   Kiberbiztonság: hol tart a konkrét kötelezettségeket megállapító jogalkotás, milyen célok és feladatok vannak, és tekintettel lesznek-e a kkv-kra?
  • -  Panasztörvény: miről szól a jogszabály, és milyen feladatokat ró a szolgáltatókra?
  • -   Helyi tévék, kábeltévék: egymásra utaltak - hogyan tudnak együttműködni?
  • - 4iG partnerség: milyen lehetőségeket kínálnak az együttműködésre? 
  • - OkosOtthon: új piaci lehetőségek, melyeket most lehet és kell kihasználni! 
  • Média Kerekasztal: célkeresztben a FAST tévé üzleti modell: veszély vagy lehetőség?
  • -  Technológiai Kerekasztal: melyek az aktuális technológiai újdonságok?   

Október 15-én vasárnap délután a szövetség saját programja szerint a tagok és pártoló tagok számára zártkörű tanácskozást tart, melyet este közös vacsorával és szabad programmal zárunk, ahová már várjuk a másnapi rendezvényre érkező résztvevőket is.

Október 16-án hétfőn egész nap kerül sor a szakmai előadásokra, kerekasztal beszélgetésekre, mellyel párhuzamosan a szokásos szakmai kiállítás megtekintésére lesz mód.

Megköszönve rendezvényeink támogatóinak az eddigi önzetlen szponzorálást, az idén is tisztelettel kérjük és várjuk szíves támogatásukat a rendezvény programjaihoz és színvonalának emeléséhez. Az eddigi nagy sikerre tekintettel tombola díjfelajánlásokat is örömmel fogadunk!

Kérjük, hogy a kiállítási vagy előadási részvételi, illetve támogatási szándékukat mielőbb szíveskedjenek jelezni, mivel e rendszeresen szűk keresztmetszetnek bizonyuló, korlátozott  lehetőségeket - azonos helyzetben a Pártoló Tagok előnyben részesítése mellett - a jelentkezési sorrend szerint tudjuk elfogadni.

A rendezvényre a jelentkezéseket – a könnyebb kezelhetőség érdekében - digitális űrlapok formájában kérjük elküldeni, aminek az elérési linkjei a következők:

Részvételi jelentkezési lap (szállás/ellátás):

https://forms.gle/JxhR8R9KXyw8Mefz6

Kiállítási / előadási / támogatási lehetőségek, jelentkezési lap:

https://forms.gle/pfmQLtkgr1tbuz6s9

FIGYELEM! Csak a fenti linken keresztül leadott jelentkezést áll módunkban elfogadni!

Kérjük, hogy a linken megjelenő jelentkezési űrlapokat szíveskedjenek értelemszerűen kitölteni és legkésőbb 2023. október 1-ig (a kiállítási illetve előadási jelentkezéseket a lehető leghamarabb!) elküldeni. Amennyiben a későbbiekben bármelyik jelentkezésen valamilyen változtatásra lenne szükség, azt a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.emailcímre küldött emailben kérjük jelezni.

Bármely további kérdés esetén felvilágosítással állunk szíves rendelkezésükre a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen vagy a +36 30 928-2737 telefonszámon.

Bízunk benne, hogy a szokásos maga fokú szakmaiság, valamint a jó hangulat (és a tombola) az idén sem fog elmaradni, és minden kedves Pártoló Tagunkkal és Partnerünkkel találkozni fogunk a rendezvényen!

Üdvözlettel: Kéry Ferenc

Kiemelt Partnerek

Pártoló tagok